Hvem er pharma norge

Pharma Norge AS holder til i naturskjønne Øksnes i Vesterålen. Selv om selskapet ble etablert først i 2018, har vi som eier og jobber her mer enn 25 års erfaring med utvikling og salg av kosttilskudd og naturpreparater.

Vi har bred erfaring, og vi har tidligere jobbet i noen av Nordens største og mest vellykkete kosttilskuddsselskaper, inntil vi startet vårt eget selskap. For oss er kvalitet ekstremt viktig. Vi er opptatt av naturpreparater og kosttilskudd som et supplement til en sunnere og bedre helse, og for økt trivsel i hverdagen.

En av grunnene til at vi ønsket å starte vårt eget selskap er vårt bestemte fokus på utvikling av kvalitetsprodukter. Vi utvikler og selger produkter med ingredienser som har en positiv helsegevinst for deg, og vi er opptatt av å kunne tilby naturprodukter som du føler at du får god nytte av.

Vi ønsker også å legge til rette for at du som kunde skal kunne ta gode, bevisste og relevante valg om kosttilskudd som passer for deg.

SUNN 365 = Friskere - Lenger

I tillegg til Sunn 365 har vi blant annet utviklet L-SERIN Hukommelse, et av Norges mest solgte naturlige tilskudd for hjernen og hukommelsen. Som de fleste vet er sunn og god helsevsvært viktig. Det ble derfor et helt naturlig steg videre for oss å utvikle Sunn 365 som et naturlig tillegg til L-SERIN Hukommelse.

Pharma Norge selger også ArtroShield og Somnia Plus.

Bedre helse er en bedre hverdag

Alle våre produkter er produsert av Pharmatech utenfor Fredrikstad og de kan kun handles direkte fra oss. Våre produkter har høy kvalitet og konkurransedyktige priser. Abonnementsordningen vår skal gjøre det enkelt for deg som kunde, og sikrer deg regelmessige forsendelser av dine tilskudd, slik at du ikke går tom. Enkelt, fleksibelt og trygt.

Husk at det er viktig å innta kosttilskuddet hver dag, det er da det vil ha effekt for deg – kosttilskuddet virker ikke om du lar det stå i skapet.

Kundesenteret

Vårt kundesenter har dyktige medarbeidere som setter deg først, og vi tilbyr derfor fleksible leveranser. Dersom du ønsker en ekstra levering eller å utsette neste leveranse, er det bare å ta kontakt. Vår kundeservice hjelper deg gjerne på telefon 758 03 565 alle hverdager mellom klokken 09.00 og 15.00. Du kan også sende en e-post til post@artroshield.no

Vår postadresse er Pharma Norge AS, postboks 144, 8439 Myre

Ønsker du selv å kjenne på kroppen hva Sunn 365 kan gjøre for deg og din helse?

PRØV SUNN 365 GRATIS* I 60 DAGER

Du betaler kun 79 kroner i frakt/reg.omkostninger for din velkomstpakke. Som abonnent får du faste forsendelser hver 4. måned for kun 199 kroner pr måned (totalt kroner 796) - vi spanderer frakten. Abonnementet har ingen bindingstid, og kan endres eller avsluttes når du selv ønsker det.

Fyll inn dine opplysninger

Felt merket med * er obligatoriskeRett i postkassa

Norskprodusert

Over 25 år i bransjen

Tekstene som fremkommer på denne siden er ment for å opplyse norske forbrukere om Sunn 365 © Pharma Norge AS, 2021