Nå er det viktig med et sterkt immunforsvar!

Forskning dokumenterer at dette styrker immunforsvaret ditt

Immunsystemet er kroppens eget forsvar og trår til når kroppen blir angrepet. I disse tider er det spesielt viktig å opprettholde et sterkt, solid og ugjennomtrengelig immunforsvar.

Immunforsvaret må vedlikeholdes, og det gjøres blant annet ved mosjon, rett stressnivå, søvn og ikke minst riktig kosthold. En pille kan ikke gi deg trening og mosjon, men to små kapsler av Sunn365 kan sikre deg den hjelpen immunforsvaret ditt trenger for å være klar til kamp, for å beskytte deg og for å holde deg friskere – lenger.

Som alle andre deler av kroppen vår er immunsystemet helt avhengig av rett næring for å kunne fungere best mulig. Forskning har dokumentert at både vitamin B6, B12, C og D sikrer deg et sterkt immunforsvar. I tillegg er B-vitaminer viktig for å hindre tretthet og utmattelse.

Supertilskuddet Sunn 365 er utviklet for å tas hver eneste dag, for å:

  • Styrke immunforsvaret
  • Gi deg energi
  • Hindre tretthet og utmattelse
  • Styrke hjertet ditt

Ha omtanke for kroppen din, Prøv GRATIS nå, så sikrer du både immunforsvaret ditt og mer til!

C-vitamin - velkjent styrke for immunforsvaret ditt

Det å få i seg C-vitamin har alltid stått sterkt, spesielt i forkjølelsessesongen. Det er fordi vitaminet er med på å styrke immunforsvaret.

Helt fra appelsinen kom til Norge har den vært selve symbolet på C-vitamininntak. Fakta er imidlertid at det er godt med C-vitaminer i de «norske» matvarene som potet, kålrabi og blomkål. Men det er ingen enkel sak å få i seg de vitaminene, da du må spise poteten med skallet på og ikke koke blomkålen.

C-vitamin er et vannløselig vitamin, noe som betyr at det ikke lagres i kroppen. Du må ha jevnlig tilførsel. Da er to kapsler med Sunn365 en enkel og trygg måte å sørge for at du kan ha best mulig immunforsvar!

Få mer energi - reduser tretthet med Sunn 365

Livet blir lettere om man har energi nok til alle hverdagene. Det å subbe gjennom dagen tom for energi, og en tretthet som gjør deg tanketom og sliten gjør hverdagene til et ork – og det er tross alt flest hverdager. Det er viktig å ha energi nok til å mosjonere eller komme seg ut i frisk luft., rett og slett ha ork nok til å møte dagen opplagt og klar. Nok overskudd gir deg de beste forutsetningene for å oppleve, være sosial, stelle hus, hytte og hage, rett og slett levet det livet du vil.


Sunn365 er utviklet for å redusere tretthet og utmattelse
Sunn365 har ingredienser som sikrer kroppen din rett næring slik at du reduserer tretthet og utmattelse, får en god energiomsetning og gir deg kapasitet til å leve ditt liv.

Ta vare på hjertet - du har bare ett

Hjertet ditt dunker utrettelig. Helt uten at du tenker på det pumper det blodet rundt i kroppen, og holder liv i alle vitale deler – alle små og store organer i kroppen din – holder liv i deg. Et sterkt, sunt hjerte er viktig – faktisk livsviktig – så det å stelle pent med hjertet er nok smart. Gi hjertet den treningen det trenger med jevnlig mosjon og sørg for å gi det viktig og riktig næring.

I den næringen inngår omega-3, som norske myndigheter i flere tiår har anbefalt et daglig inntak av. Det er godt for hjertet. De essensielle fettsyrene kan du få i deg gjennom kostholdet, men dessverre er det de færreste av oss som klarer å spise nok fet fisk flere dager i uken, året gjennom. Derfor kan et tilskudd være smart.

Sunn365 er utviklet med tanke på hjertet ditt.
Det inneholder de viktige virkestoffene fra fiskeoljen, EPA og DHA, samt Tiamin*. Dette er virkestoffer som gjennom forskning har vist seg å være svært viktig for et sunt og friskt hjerte.

Med Sunn 365 får du friske ledd og sterke muskler

I grove trekk kan man si at kroppen består av skjelett, muskler og ledd. Det er disse tre elementene som sammen beveger hele deg – styrt av nervebanene. Skjelettet må ha styrke til å tåle vekten din, derfor er vitamin D viktig. Men d-vitamin er også viktig for å opprettholde muskelmassen. Uten solide nok muskler kan man fort komme til kort, og hverdagen kan bli tung. Leddene må fungere knirkefritt, så skolisser kan knyttes og syltetøyglass åpnes – av myke, smidige og sterke fingre.

Sunn365 er utviklet for myke og smidige ledd og solide muskler
Sunn365 inneholder vitamin C som er viktig for dannelsen av kollagen, som igjen er viktig for friksjonsfrie ledd. Med to små kapsler om dagen får du også tilskudd av vitamin D for både skjelett og muskler.

Få et sterkt skjelett, samt sunne og rene blodårer med Sunn 365

For å bygge et sterkt skjelett trengs blant annet kalsium. Det er vi nordmenn flinke til å få i oss gjennom for eksempel melk og andre meieriprodukter. Til tross for at vi nordmenn nesten er «verdensmestere i kalsiumspising», har vi dessverre både lave nivåer av bentetthet i skjelettet og et for høyt antall personer som årlig dør av hjerte- og karsykdom. Kalsiumet trenger nemlig hjelp til å komme seg inn i skjelettet. D-vitaminets viktigste funksjon er nettopp å sørge for utnyttelse av kalsium, og det virker som en «buss» for kalsiumet ved å frakte det fra blodårene og inn i skjelettet. Myndighetene mener at nordmenn generelt får i seg for lite D-vitamin, blant annet på grunn av den korte sommeren vi har, og anbefaler gjerne et ekstra inntak – spesielt for oss som er litt eldre.
At vitamin K2 bygger bein og reduserer nedbrytningen av bein er nå akseptert vitenskap. Det finnes flere studier på vitamin K2, som viser styrket benbygning, renere blodårer og dermed også en styrket hjertehelse (spesielt Rotterdamstudien fra 1984).

Sunn365 er utviklet for å styrke både skjelettet og «rense» blodårene
Kosttilskuddet inneholder både vitamin D og vitamin K2 (MenaQ7), som begge hjelper til med å frakte kalsiumet ditt det hører hjemme – skjelettet blir styrket og blodårene «renset».

Oppretthold en klar hjerne

Det er ikke unormalt å bli litt mer glemsk med årene. Noen navn forsvinner kanskje, når skulle jeg egentlig til tannlegen, og hva var nå det passordet igjen? Kanskje begynner du å glemme bursdager også? Hjernen er viktig. Det hjelper liksom ikke helt at kroppen fungerer hvis topplokket begynner å fuske. Det å ha en god mental prestasjonsevne, eller psykologoisk funksjon som det så fint heter, er viktig for oss alle. Livet er lettere når viktige funksjoner som læring, tenking og sanseoppfatning er intakt.


Sunn365 er utviklet for hjernen og din mentale helse
Omega-3 fettsyren DHA har vist seg å være viktig for en sunn, frisk og fin hjerne, og vitamin B5 bidrar til god psykologisk funksjon eller altså mental styrke og prestasjonsevne. To små kapsler om dagen gir deg hjernen din viktig næring.Spesialtilbud akkurat nå:
Prøv Sunn365™ GRATIS i 60 dager!

Hent info fra 1881.no
Felter merket med *er obligatoriske

Copyright Pharma Norge AS. All rights reserved.

Tlf: 7580 3565       Epost: post@sunn365.no