Ofte stilte spørsmål

Hvordan kan jeg bestille produktet?

Du kan enten bestille direkte på vår nettside, eller ta kontakt med vår kundeservice. Du kan nå oss på telefon 7580 3565 eller e-post post@sunn365.no

Hvordan fungerer abonnementet?

Å være kunde hos oss skal være enkelt, praktisk og lettvint! Som kunde vil du motta regelmessige forsendelser fra oss – direkte i postkassen din. Du bestemmer også selv når du ønsker å få tilsendt en ekstra forsendelse, utsette neste levering eller stoppe abonnementet.

Kan jeg sette abonnementet mitt på pause?

Du kan når som helst hoppe over en forsendelse, utsette eller stoppe abonnementet ditt. Dersom du ønsker å stoppe ditt abonnement, må du gi beskjed til kundeservice innen angitt frist på faktura. Alle oppsigelser må gjøres via telefon eller e-post. Ta kontakt med kundeservice på tlf 7580 3565 eller post@sunn365.no

Har jeg angrerett på kjøpet?

Ja, du kan bruke angrerett innen 14 dager etter at du har mottatt velkomstpakken. Dersom du benytter deg av angreretten må forpakningen være uåpnet når den returneres til oss, og du må selv dekke returporto. Det er ikke angrerett på forsendelser etter velkomstpakken. Klikk her for link til angrerettsskjema.

Hvordan betaler jeg for produktet?

Faktura følger alltid med i esken sammen med produktet. Vi ber deg bruke denne ved innbetaling. Dersom du ønsker avtalegiro, kan du også legge dette inn når du mottar første faktura fra oss. For å unngå høye gebyrer ved for sen betaling, ber vi deg vennligst overholde fristen på faktura. Ved utelatt betaling, vil du bli belastet med den lovfestede påminnelsesavgiften som til enhver tid er gjeldende.

Reklamasjon/retur

Hvis pakken er urettmessig sendt til deg eller skadet, har du selvfølgelig returrett. Dette er da en reklamasjon. Skulle det oppstå en slik situasjon, ber vi deg ta kontakt med vår kundeservice. De vil være behjelpelige med å finne den beste løsningen for deg.

Hvor produseres produktet?

Sunn 365 er utviklet og produsert i Norge av Pharmatech på Rolvsøy utenfor Fredrikstad. Pharmatech er en av Europas største produsenter av helsekost, legemidler og farmasøytiske produkter. De har et eget laboratorium for internkontroll på MultiLab AS Østfold med 3 ansatte biokjemikere, en farmasøyt og en mikrobiolog. Bedriften har bred kompetanse med over 170 ansatte fordelt på 3 fabrikker.

Hvert produkt er produsert etter de høyeste standarder. Derfor er alle på teamet eksperter på sitt felt med mange års erfaring, som forsikrer produkter av høyeste kvalitet.

Pharmatech er HACCP- og FDA-godkjent, med topp moderne test- og FoU-anlegg som sikrer sluttproduktets kvalitet og innovasjon.

Kan jeg bruke Sunn 365 hvis jeg går på medisiner?

Vi anbefaler alle som går på medisiner til å konferere med enten fastlege eller farmasøyt før bruk. 

Hvorfor selges produktet direkte til forbruker og ikke i butikk?

Vi setter kunden først! Derfor unngår vi fordyrende mellomledd. I tillegg har vi gjort det enklest mulig for forbruker, som får produktet direkte levert i postkassen. Abonnementet gjør det enkelt, tidsbesparende og ikke minst billigere for kunden.

Ønsker du selv å kjenne på kroppen hva Sunn 365 kan gjøre for deg og din helse?

PRØV SUNN 365 GRATIS* I 60 DAGER

Du betaler kun 79 kroner i frakt/reg.omkostninger for din velkomstpakke. Som abonnent får du faste forsendelser hver 4. måned for kun 199 kroner pr måned (totalt kroner 796) - vi spanderer frakten. Abonnementet har ingen bindingstid, og kan endres eller avsluttes når du selv ønsker det.

Fyll inn dine opplysninger

Felt merket med * er obligatoriskeRett i postkassa

Norskprodusert

Over 25 år i bransjen

Tekstene som fremkommer på denne siden er ment for å opplyse norske forbrukere om Sunn 365 © Pharma Norge AS, 2021