Ta vare på hjertet - du har bare ett

Et sunt og sterkt hjerte
er viktig for et godt og langt liv

Hjertet dunker utrettelig. helt uten at vi tenker på det. Det pumper blodet rundt i kroppen, og holder liv i alle vitale deler. Et sterkt, sunt hjerte er viktig – faktisk livsviktig – så det å stelle pent med hjertet er smart. Gi hjertet den treningen det trenger med jevnlig mosjon, og sørg for å gi det viktig og riktig næring.

Sunn365 er utviklet med tanke på hjertet ditt.
Det inneholder de aktive virkestoffene EPA og DHA og solskinnsvitaminet D. Begge deler er anbefalt av norske myndigheter. I tillegg er det tilsatt både det meget gunstige K2-vitaminet, samt Tiamin. Dette er virkestoffer som gjennom forskning har vist seg å være svært viktig for et sterkt, sunt og friskt hjerte.

Sunn365 - kanskje Norges mest komplette kosttilskudd for hjertet!

Sunne og rene blodårer
samt et sterkt skjelett

Sunn365 er utviklet for å styrke både skjelettet og rense blodårene
For å bygge et sterkt skjelett trengs blant annet kalsium. Det er vi nordmenn flinke til å få i oss gjennom for eksempel melk og andre meieriprodukter.

Til tross for at vi nordmenn nesten er «verdensmestere i kalsiumspising», har vi dessverre både lave nivåer av bentetthet i skjelettet og et for høyt antall personer som årlig dør av hjerte- og karsykdom. Det er fordi kalsiumet trenger hjelp til å komme seg inn i skjelettet. En av hovedoppgavene til D-vitaminet er nettopp å sørge for utnyttelse av kalsium, ved å frakte det fra blodårene og inn i skjelettet. Det sørger for rene blodårer uten plakk og kalsiumklumper.

Myndighetene mener at nordmenn generelt får i seg for lite D-vitamin, blant annet på grunn av den korte sommeren vi har, og anbefaler gjerne et ekstra inntak – spesielt for oss som er litt eldre.

At vitamin K2 bygger bein og reduserer nedbrytningen av bein er nå akseptert vitenskap. Det finnes flere studier på vitamin K2, som viser styrket benbygning, renere blodårer og dermed også en styrket hjertehelse (spesielt Rotterdamstudien fra 1984).

Sunn365 inneholder både vitamin D og vitamin K2 (MenaQ7), som begge hjelper til med å styrke skjelettet og "rense" blodårene.

En frisk og klar hjerne
for dagene som kommer

Det er ikke unormalt å bli litt mer glemsk med årene. Noen navn forsvinner kanskje. Når skulle jeg egentlig til tannlegen, og hva var nå det passordet igjen? Kanskje begynner du å glemme bursdager også? Hjernen er viktig. Det hjelper liksom ikke helt at kroppen fungerer hvis topplokket begynner å fuske. Det å ha en god mental prestasjonsevne, eller psykologoisk funksjon som det så fint heter, er viktig for oss alle. Livet er lettere når viktige funksjoner som læring, tenking og sanseoppfatning er intakt.

Sunn365 er utviklet for både hjertet og hjernen din!
Omega-3 fettsyren DHA har vist seg å være viktig for en sunn, frisk og fin hjerne, og vitamin B5 bidrar til god psykologisk funksjon eller altså mental styrke og prestasjonsevne. To små kapsler om dagen gir deg hjernen din viktig næring.

Sunn365 - kanskje Norges mest komplette kosttilskudd for hjertet!Spesialtilbud akkurat nå:
Prøv Sunn365™ GRATIS i 60 dager!

Hent info fra 1881.no
Felter merket med *er obligatoriske

Copyright Pharma Norge AS. All rights reserved.

Tlf: 7580 3565       Epost: post@sunn365.no