Om oss

Om Pharma Norge

Pharma Norge (Pharma Norge) AS holder til i naturskjønne Alsvåg i Vesterålen. Selv om selskapet ble etablert først i 2018, har vi som eier og jobber her mer enn 25 års erfaring med utvikling og salg av kosttilskudd og naturpreparater.

Vi har bred erfaring, og vi har tidligere jobbet i noen av Nordens største og mest vellykkete kosttilskuddsselskaper, inntil vi startet vårt eget selskap. For oss er kvalitet ekstremt viktig. Vi opptatt av naturpreparater og kosttilskudd som en aktiv hjelp ved ulike plager, som et supplement til en sunnere og bedre helse, og for økt trivsel i hverdagen.

En av grunnene til at vi ønsket å starte vårt eget selskap er vår bestemte fokus på utvikling av kvalitetsprodukter basert på allerede godkjent og akseptert forskning, med dokumentert virkning. Vi utvikler og selger kun produkter med ingredienser som har en dokumentert positiv helsegevinst for deg, og vi er opptatt av å kunne tilby naturprodukter der du som person får hjelp.

Det er av stor betydning for oss å kunne fortelle deg som kunde om både fakta og den forskning og dokumentasjon som finnes på ingrediensnivå for hvert enkelt produkt vi tilbyr. Vi ønsker også å formidle erfaring og opplevelser fra våre kunders egen bruk av kosttilskuddene våre. Vi vil formidle fakta slik at vi kan legge til rette for at du som kunde skal kunne ta gode, bevisste og relevante valg om kosttilskudd som passer for deg.

I tillegg til SUNN 365 selger vi også L-SERIN Hukommelse

 

Bedre helse er en bedre hverdag

Alle våre produkter er produsert av Pharmatech utenfor Fredrikstad og de kan kun handles direkte fra oss. Våre produkter har høy kvalitet og konkurransedyktige priser. Abonnementsordningen vår skal gjøre det enkelt for deg som kunde, og sikrer deg regelmessige forsendelser av dine tilskudd, slik at du ikke går tom. Enkelt, fleksibelt og trygt.

Husk at det er viktig å innta kosttilskuddet hver dag, det er da det vil ha effekt for deg – kosttilskuddet virker ikke om du lar det stå i skapet.

Vårt kundesenter har dyktige medarbeidere som setter deg først, og vi tilbyr derfor fleksible leveranser. Dersom du ønsker en ekstra levering eller å utsette neste leveranse litt, er det bare å ta kontakt. Vår kundeservice hjelper deg gjerne på telefon 7580 3565 alle hverdager mellom klokken 09.00 og 15.00. 

Vår postadresse er Pharma Norge AS, postboks 144, 8439 Myre

Dine abonnementsfordeler

Det skal være enkelt og greit å handle hos oss. Pharma Norge selger produkter i løpende abonnement, og du får derfor forsendelsene dine jevnlig levert direkte i din postkasse, slik at du er sikker på aldri å gå tom for kapsler. Den første forsendelsen i ditt abonnement blir levert raskest mulig etter din bestilling, og inneholder GRATIS forbruk for hele to måneder. Du betaler kun for forsendelsesomkostninger mot vedlagt faktura. Deretter får du portofritt levert kosttilskuddet ditt hver 4. måned. Husk at når abonnementsperioden har startet - leveransene etter startpakken din - kan du ikke fritt returnere varen uten at dette er avtalt med kundeservice. Vi garanterer din avtalte pris så lenge du beholder abonnementet. Skulle du derimot si opp din abonnementsavtale, kan det være at fri frakt ikke lenger tilbys eller at prisøkning har inntruffet.

Ved oppsigelse avsluttes abonnementet med virkning fra første mulige utsendelse. Vær vennlig å gi beskjed til kundeservice på angitt telefonnummer for raskest mulig ekspedering av oppsigelsen, og i god tid innen utsendelse av din neste planlagte levering. Du vil se neste leveringsdato på fakturaen din. Vær oppmerksom på at det ikke er fri returrett og at du selv må betale eventuelle avtalte returer.

Gratis medlemskap i kundeklubben Pluss Pharma – med bare fordeler Ved ditt første kjøp, får du som kunde hos oss automatisk og helt gratis et medlemskap i fordelsklubben Pluss Pharma. Dette er en fordelsklubb som er gratis for deg og gir deg gode tilbud, rabatter og andre positive kundefordeler. Ikke minst vil du få GRATIS forsendelse av dine abonnementsvarer så lenge du er klubbmedlem. For å kunne tilby deg spesialpriser og unike tilbud, kan det være vi kontakter deg via brev, telefon eller epost, slik at vi kan informere deg om tilbud fra oss eller våre nære samarbeidspartnere. Dette vil kun være noen ganger per år, eller ved tidsbegrensede tilbud.

Vår kundeservice - for din skyld

Det er viktig at du husker å spise kosttilskuddet ditt hver eneste dag – det er da kroppen din har best nytte av det. Det viser seg faktisk at de som abonnerer på kosttilskudd har lettere for å spise det enn de som ikke abonnerer. Et abonnement sikrer at du har det tilskuddet du trenger, når du trenger det, slik at du ikke går tom. Skulle du ønske oftere leveranser eller kosttilskuddet sendt til en ferieadresse, er det bare å ta kontakt.

Vår kundeservice er alltid parat til å hjelpe deg med eventuelle tilpasninger eller justeringer av ditt abonnement – vi ønsker å være fleksible for deg. Er det noe du lurer på, har du et spørsmål, er det bare å ta kontakt – vi er her for deg!Spesialtilbud akkurat nå:
Prøv Sunn365™ GRATIS i 60 dager!

Hent info fra 1881.no
Felter merket med *er obligatoriske

Copyright Pharma Norge AS. All rights reserved.

Tlf: 7580 3565       Epost: post@sunn365.no